Wie is Martine?

 

Al heel jong werd ik geconfronteerd met verdriet dat als een rode draad mijn leven bepaalde. Een trauma op mijn 6 jaar, mijn papa die vrij plots overleed toen ik pas 18 jaar was, mijn broer die uit het leven stapte na meer dan 30 jaar verslaafd te zijn. Ik had mijn eerste depressie op mijn 19 jaar  en meerdere chronische ziekten. Een echtscheiding na 24 jaar, het overlijden van mijn mama en het uit het leven stappen van de zoon van mijn broer, dit allemaal, resulteerde in een complete crash. Onbewust verstopte ik het enthousiaste kind in mezelf en werd een angstige, onzekere vrouw met vele complexen. Ik liet anderen mijn leven bepalen en was een expert geworden in het onderdrukken van mijn eigen wensen en dromen.

Als anderen gelukkig waren, was ik het ook: dacht ik.

Er werd me als kind geleerd dat ik beter mijn gevoelens en emoties kon opkroppen dan ze te uiten. Dat resulteerde in meerdere chronische ziekten en emo-eten werd mijn uitlaatklep. Dagelijks pijn ervaren, zowel fysiek als emotioneel maakte mijn lichaam moe. De vermoeidheid die ik ook onderdrukte escaleerde in een burn-out op mijn vijftigste.

Het beste wat me eigenlijk kon overkomen.

Ik wens het niemand toe, want hiervan herstellen is een heel pittig proces.
Een pilletje of operatie bestaat er niet om hiervan te genezen, dus het werd een intense zoektocht.
DEZE ZOEKTOCHT KAN IK JOU BESPAREN!

 

Het was een  weg met vele ups en downs.
Maar ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik mezelf bevrijd heb, van het vele verdriet, de pijnen, de belemmerende overtuigingen, de complexen, angsten en het emo-eten.
EN ik ben genezen van meerdere chronische ziekten,
iets dat volgens de klassieke geneeskunde niet mogelijk was.

Ik ben eindelijk degene die ik altijd al was maar nooit durfde te zijn.

Ondertussen voel ik me herboren en van daaruit is mijn missie ontstaan. Anderen begeleiden naar een gelukkig, liefdevol en gezond leven. Ik heb geleerd niet langer afhankelijk te blijven van de omstandigheden, maar zelf creator te worden van mijn leven, mijn geluk, mijn gezondheid. En van daaruit is mijn eigen visie op herstel en mijn unieke methode ontstaan.

Helemaal zelf doorleefd en doorvoeld. Een andere manier van leven. Heel bewust, dicht bij mezelf. In liefde voor mezelf.

Elke keer weer hoor ik dat mijn levenservaring herkenning en rust geeft. Versterkt met meerdere opleidingen rond rouw, stress, burn-out, relaxatie en zelfontplooiing heb ik mijn eigen visie op herstel en preventie ontwikkelt.

Vanuit mijn eigen ervaring en dat wat ik zelf heb nodig gehad om blijvend te kunnen herstellen, heb ik een unieke methode neergezet met blijvend resultaat.

Van mezelf leren houden….
dat is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven!

Podcast

Ik heb geleerd niet langer afhankelijk te blijven van de omstandigheden, maar zelf creator te worden van mijn leven, mijn geluk, mijn gezondheid, de liefde, mijn missie beleven en uitdragen. Hoe ik dit voor mezelf heb gedaan kun je beluisteren via deze podcasts. Hopelijk mag ik ook jou inspireren om te kiezen voor een bezield leven vanuit je hart.
Veel luisterplezier.
Liefs, Martine

#yourfutureisnow

met Greet Bunnens en Martine Adami