Getuigenissen

 

An

Het was de holistische aanpak die me vooral aansprak.
Ik werd warm en uitnodigend ontvangen, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.
Er werd heel aandachtig naar me geluisterd. Ik leerde diep in mijn emoties gaan door de SAM, Script-As-Methode, waardoor ik me steeds meer bewust werd van bepaalde patronen in mijn leven. Door dit intens proces kan ik steeds rustiger omgaan met moeilijke situaties in mijn leven. Bedankt Martine voor de verandering die je bij mij in gang zette, het luisteren, het begrip en het aanleren van die geweldige andere manier van leven. 

L.

Na jarenlange therapieën bij verschillende psychologen, bleef ik telkens met een onvervuld gevoel achter. Het leek voor mij alsof externe hulp voor mij niet weggelegd was. Ik had mijn leven tig keer verteld maar verder reikten deze gesprekken niet. Tot ik in 2020 dankzij een vriendin bij Martine terecht kwam.

Al van het eerste gesprek voelde ik dat haar aanpak anders was. Ik ging met plezier naar elke afspraak en we pakten samen de issues die naar boven kwamen tijdens de SAM sessies aan. Stap voor stap leerde ik de innerlijke IK beter kennen. Na een tussenpauze heb ik weer enkele afspraken gemaakt met Martine, want ik voel dat ik er zoveel baat bij heb. Dank je wel, lieve Martine, om mijn leven veel rijker te maken. 

Toen ik mijn traject startte bij jou, begreep ik niet goed wat je bedoelde toen je zei: Ik leer jou hoe jij je eigen coach kan worden. Nu, na deze 4 maanden intense begeleiding begrijp ik er alles van en heb het helemaal beet. Hoe geweldig is dit seg!
Dikke merci voor alles!

Leen

Bij mij gaat het sinds onze laatste sessie nog altijd super goed. Ik focus echt mijn aandacht op zoveel mogelijk ‘uplifting’ activiteiten in mijn dag. Ik ben echt ‘in touch’ met mijn energie en wat op mij af komt. Bij alle ‘verstoringen’ van de energie kan ik goed bij mezelf blijven en nagaan wat ik te leren heb, uit wat zich aandient. Het geeft mij zoveel kracht om te beseffen dat je zelf op elk moment kan kiezen hoe je reageert op wat er gebeurt of hoe anderen zich naar jou toe gedragen.


Het is zo geweldig om in slechts 2 sessies met jou helemaal terug de weg naar mijn diepste zelf te vinden, of straffer nog, nog dichter naar mijn kern te komen dat ik ooit geweest ben.

Hilde

Super content dat ik mijn weg naar jou gevonden heb. Dat ‘moeten’ is eraf bij mij. Ik heb terug zin om dingen voor mezelf te doen in plaats van de overleven. Ik sta elke dag op om met goesting aan mijn dag te beginnen. Ik voel me veel rustiger en heb meer energie.


SAM ( Script-As-Methode)  brengt me rust en ontlading. Ik dacht vroeger altijd dat werkt voor een ander maar niet voor mij. Maar nee, ik voel nu, dit werkt ook voor mij. Ik volg je al jaren op facebook en ben heel blij dat ik dan toch een afspraak heb durven maken.

Katrien

Just Inspire heeft me geïnspireerd om anders in het leven te staan. Maar niet alleen dat! Ik heb bij Just Inspire geleerd wat ik eigenlijk écht wil in het leven. Ik kreeg een duidelijker zicht op mijn échte dromen, het gaf me een echte boost. Het is een echte aanrader!

Martine is een vrouw die zelf heel wat heeft meegemaakt in haar leven, deze levenservaringen gebruikt ze nu om anderen te helpen. Het contact is bovendien laagdrempelig, ik kon me echt openstellen in een vertrouwelijke omgeving.
Bedankt Martine

N.

“Ik heb je leren kennen op de opendeurdag van LUT. Een heel spontane warme vrouw, er was direct een klik.  Ik voelde me toen heel ongelukkig…ongelukkig in mijn gezin maar vooral met mezelf. Zat met veel onverwerkte trauma’s, kon geen vrede nemen met wie ik was geworden, hoe mijn lichaam was gevormd door alles wat ik had meegemaakt.

Tijdens de sessies kwam alles stukje bij stukje los en werd mijn rugzak minder zwaar. Met momenten heel confronterend maar die spiegel had ik echt nodig.  Door dagelijks mijn oefeningen te maken,  mezelf op de eerste plaats te zetten, ben ik terug gelukkig geworden. Ik kan nog wel eens een down dag hebben, maar de meeste zijn nu up. Ik geniet terug van de kleine dingen,  van mijn gezin en vooral van mijzelf. Ja ik ben mooi ook al heb ik rondingen.”

Boek hier je gratis inspiratiesessie

Mijn naam is Martine en ik ben  heel benieuwd naar jouw verhaal.
Bij een eerste contact neem ik uitgebreid de tijd om naar jou te luisteren, naar waar jij op zoek bent en wat ik voor jou kan betekenen.

Je krijgt ook de mogelijkheid om aan de hand van extra oefeningen in te voelen of mijn begeleiding iets voor jou kan betekenen.