Getuigenissen

 

Isabelle

lang Juli 2023: Feedback na 8 individuele sessie.

Mijn zus had me de naam van Martine al eerder doorgegeven en ik was afgelopen winter, na een aantal jaren van persoonlijke groei, echt zoekende en bereid om nog dieper te gaan. Bij het intake gesprek zei mijn buikgevoel direct ja, ook al was het een grote investering voor het jaartraject. We zijn nu een half jaar verder en my god… de aanpak van Martine is sereen, doch doortastend. Ze reikt je de tools aan, helpt om echt naar binnen te gaan en vooral om er thuis verder mee aan de slag te gaan. We zijn samen op zaken gestuit die wrongen, maar die ik nog niet kon plaatsen. Het is geen evident traject diep naar binnen gaan, maar wel bijzonder verhelderend en verrijkend als mens en als ondernemer.

Welke verschil maakte ik voor mezelf tijdens en na deze 8 eerste sessies?
Ik ondervind tot mijn grote vreugde dat ik anders met moeilijke momenten en thema’s omga. Tegenslagen zullen er altijd zijn, dat hoort bij het leven, maar ik blijf minder lang in die emoties zitten en kan veel sneller terug bij mezelf komen en dat is echt een verademing.
Het stuk vergeving heeft me ook veel gebracht, dat is een verademing om hier niet alleen te kunnen loslaten, maar ook effectief te vergeven en het te laten zijn voor wat het is.
Tijdens het SAMMEN, ( Script As Methode) komen er dingen naar boven die echt verhelderend zijn.
Ik leef bewuster vanuit mijn gevoel en kies telkens voor liefde ipv angst en voel me niet langer zielig bij lastige situaties. 
Ik ben benieuwd wat me de volgende 5 sessies van dit jaartraject mij nog mogen brengen.
Ik ben dan ook heel dankbaar dat Martine op mijn pad is gekomen. Toeval bestaat niet.”

Isabelle

Thea

Een zwaar trauma op mijn 20ste blokkeerde heel mijn lichaam en mijn leven.
Chronische vermoeidheid, totale uitputting, mijn levensdroom’ mijn eigen zaak’ moeten stopzetten, geen relatie, geen kinderen. Ik leefde meer 20 jaar in wachtmodus, in rustpauze.
Zware medicatie, emoties van verdriet, kwaadheid, frustraties blokkeerden mijn hele zijn. Nooit geen traan kunnen laten. Nooit durven uitspreken wat mij allemaal zo dwars zat.
Ik wou zo niet langer leven.

Via via hoorde ik over Martine en dat bracht voor mij een opening om misschien ook eens te ‘kijken’ of dit voor mij ook mogelijk was om uit deze situatie te komen en een nieuw leven te creëren.

Tijdens de derde sessie:
Tranen rolden over mijn wangen.
De pijn, mijn verdriet, de kwaadheid kwamen zachtjes en heel voorzichtig aan de oppervlakte en werden heel stilletjes geuit vanuit een veilige cocon die we samen gecreëerd hebben.
WAT EEN OVERWINNING!
Van hieruit is er een mooie opening ontstaan naar verdere heling en transformatie.

1 jaar verder.
Medicatie is afgebouwd in samenspraak met de huisarts. Verdriet is vrijgelaten waardoor mijn lichaam weer gezonder is en energie weer kan stromen.
Ik leerde terug te voelen en balans te brengen tussen werken en me time .
Er worden nieuwe stappen gezet om mijn eigen zaak weer op te bouwen. Kortom IK LEEF terug!

Toen ik mijn traject startte bij jou, begreep ik niet goed wat je bedoelde toen je zei: Ik leer jou hoe jij je eigen coach kan worden. Nu, na deze 4 maanden intense begeleiding begrijp ik er alles van en heb het helemaal beet. Hoe geweldig is dit seg!
Dikke merci voor alles!

Leen

Bij mij gaat het sinds onze laatste sessie nog altijd super goed. Ik focus echt mijn aandacht op zoveel mogelijk ‘uplifting’ activiteiten in mijn dag. Ik ben echt ‘in touch’ met mijn energie en wat op mij af komt. Bij alle ‘verstoringen’ van de energie kan ik goed bij mezelf blijven en nagaan wat ik te leren heb, uit wat zich aandient. Het geeft mij zoveel kracht om te beseffen dat je zelf op elk moment kan kiezen hoe je reageert op wat er gebeurt of hoe anderen zich naar jou toe gedragen.


Het is zo geweldig om in slechts 2 sessies met jou helemaal terug de weg naar mijn diepste zelf te vinden, of straffer nog, nog dichter naar mijn kern te komen dat ik ooit geweest ben.

Caroline

 

Onlangs werd er dus weer iets in mij getriggerd door het verhaal van Martine in het webinar van Elke. Ik wilde graag een afspraak bij haar om mijn zoontje te helpen bij een bepaald thema dat speelt in zijn leven. Maar zoals zo goed als bij alles, zijn kinderen spiegels voor ons dus ging ik voor mezelf aan de slag bij Martine.

Martine is een hele fijne, rustige, gepassioneerde en aangename coach die weet waarmee ze bezig is en ik voelde mij direct op de 1 of andere manier gerustgesteld door haar. Ik maakte kennis met de SAM en was verbaasd door alles wat naar boven kwam door deze manier van werken. Ik heb al wel wat gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, maar ik had nooit gedacht dat ik door te schrijven en te kleuren, nl. Script- as- Methode, zoveel naar boven zou halen. Het was voor mij een heel leerrijke en positieve ervaring en ik ben heel benieuwd naar meer 🙂

Katrien

Martine heeft me geïnspireerd om anders in het leven te staan. Maar niet alleen dat! Ik weet nu wat ik eigenlijk écht wil in het leven. Ik kreeg een duidelijker zicht op mijn échte dromen, het gaf me een krachtige boost. Het is een echte aanrader!

Martine is een vrouw die zelf heel wat heeft meegemaakt in haar leven, deze levenservaringen gebruikt ze nu om anderen te helpen. Het contact is bovendien laagdrempelig, ik kon me echt openstellen in een vertrouwelijke omgeving.
Bedankt Martine

Nancy

Ergens in de eerste helft van 2022 maakte ik kennis met de SAM, Script-as-Methode, via Martine.

Ik was net gestart als ondernemer, het zaadje geplant, maar ik had schrik om het te doen ontkiemen, me zichtbaar te maken op sociale media, me te tonen aan de wereld.

Onder begeleiding van Martine werden mijn beperkende gedachten alsmaar duidelijker. Door wat ik getriggerd werd, hoe ik als klein meisje ervaringen had opgeslagen die me als volwassene nog steeds beïnvloeden.

Ik was vroeger reeds in begeleiding geweest bij een psycholoog, waar ze ook naar mijn vroegere leven keken. Maar dan kijk je naar gebeurtenissen die je je herinnert.

Bij Martine kwam ik via de SAM en andere technieken plots terug in ervaringen waar ik me niet meer bewust van was. Bij momenten was dit heel intens, overweldigend. En vooral veilig: wat zich toonde mocht gebeuren en Martine loodste me erdoor heen. Thee en kleenex binnen handbereik 😊

Ook buiten de sessies was Martine bereikbaar.

Eind december rondde ik mijn traject af. Dit is geen einde maar een nieuw begin. Ik heb dingen doorleefd en getransformeerd. Persoonlijk vind ik dit heel bijzonder.
Zichtbaar zijn is niet langer een blokkade. Ik voel nu helemaal puur mijn missie en trek spontaan mijn ideale klanten aan.

Het traject bij Martine is uniek, op maat van wat er zich op dat moment dient. Ze coacht intuïtief. Het klopte iedere keer.

Ik wil je wel graag waarschuwen: het traject is niet vrijblijvend: harTwerken, verdiepingsoefeningen voor thuis, een engagement! Dat is het dubbel en dik waard.

Wil je écht investeren in jezelf? Kies voor “ Bezield leven vanuit je hart”!

Ga ervoor!

Patricia

“Een paar jaar geleden kreeg ik de diagnose fibromyalgie. De zoveelste diagnose. Daarbuiten had ik veel vastgestelde lichamelijke klachten. Ik wist niet waar dit vandaan kwam, hoe ik hierin verzeild geraakt was. Ik worstelde met een heleboel dingen, had veel vragen en had geen antwoorden.
Ik stapte, op aanraden van mijn huisarts, in een traject in een ziekenhuis, samen met mensen die ik niet kende. Een hele uitdaging. Er ontstond een band met een aantal vrouwen in dit groepje. We voelden na dit traject hetzelfde. Er bleven nog veel vragen onbeantwoord. Via één van deze vrouwen kwamen we terecht bij Martine. We mochten samen in een soort van groepstraject starten. Een zegen voor ons allemaal.
Ik was de grote non-believer. Niemand kon me echt helpen. Niemand kon echt weten hoe ik me voelde. Ik kon veel vertellen over de lichamelijke klachten, over wat anderen voelden, maar weinig over wat ik diep in mezelf voelde maar niet kon/durfde/wilde zeggen. Ik was bang voor verandering. Bang voor de waarheid.
Toch vond Martine een manier om mij mijn verhaal te laten vertellen. Ik vertelde de dingen waar ik klaar voor was. Op mijn tempo, mijn kunnen. In stukjes en brokjes. Er bleven nog veel onbespreekbare kwetsuren zitten. Maar het besef was er.
Na de gezamenlijke sessies startte ik bij Martine opnieuw voor een aantal individuele sessies. Er was ondertussen zoveel losgekomen in mezelf, maar ik kon er geen weg mee. Ik zat letterlijk en figuurlijk vast. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met al deze gevoelens en gedachten. Ik kon anderen heel veel goede raad geven, maar kon dit niet aan mezelf.
Martine heeft me hierin begeleid met hulp van verschillende methodieken. Tijdens elke sessie kwamen er dingen boven die jarenlang hadden vast gezeten. Er zijn veel tranen gevloeid. Tussen de sessies werd de nodige tijd voorzien om de dingen te verwerken/te composteren/te plaatsen/anders te bekijken. Geleidelijk aan kreeg ik zicht op mijn verleden, op wat er allemaal gebeurd was, op mijn functioneren in de wereld, op mijn grenzen en mijn demonen, op mijn diepste pijnen en grootste verdriet. Maar ook op mijn talenten en sterke kanten. Ik leerde mezelf kennen en mezelf graag zien. Ik leerde hoe ik voor mezelf moest zorgen. Niet alleen voor anderen.
Ondertussen ben ik sterker geworden en kies ik meer voor mezelf zonder anderen tekort te doen. Aanvaarden, loslaten en jezelf graag zien, zijn echt wel sleutelbegrippen. Moeilijk maar niet onhaalbaar.

Ook mijn fysieke klachten zijn sterk verbeterd. Ik voel me energieker en voel veel minder pijn. Ik nam jarenlang medicatie voor maag en schildklier en antidepressiva voor de pijn te onderdrukken. Deze medicatie is helemaal afgebouwd. Bij mij was het ook wel belangrijk in mijn zelfzorg dat ik blijf bewegen en zeker wandelen en fietsen om mijn hoofd leeg te maken in de natuur. Super belangrijk.

Ik zorg nu in de eerste plaats goed voor mezelf en doe dingen die ik graag doe, waar ik energie van krijg, waar ik beter van word. Ik zoek mensen op waar ik me goed bij voel. Waar ik vertrouwen in heb. Ik kan anders naar het verleden en heden kijken, kan vergeven en kan verdriet plaatsen/verwerken/aanvaarden en vrijlaten. Er is een andere weg.
Na zoveel jaren heb ik eindelijk voor mezelf gekozen. Heb ik opnieuw mijn innerlijk kind ontmoet. Een fragiel en kwetsbaar moment. Maar o zo mooi en liefdevol.
Dank je wel Martine om me dit geschenk te geven.”
P.

An

Het was de holistische aanpak die me vooral aansprak.
Ik werd warm en uitnodigend ontvangen, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.
Er werd heel aandachtig naar me geluisterd. Ik leerde diep in mijn emoties gaan door de SAM, Script-As-Methode, waardoor ik me steeds meer bewust werd van bepaalde patronen in mijn leven. Door dit intens proces kan ik steeds rustiger omgaan met moeilijke situaties in mijn leven. Bedankt Martine voor de verandering die je bij mij in gang zette, het luisteren, het begrip en het aanleren van die geweldige andere manier van leven. 

L.

Na jarenlange therapieën bij verschillende psychologen, bleef ik telkens met een onvervuld gevoel achter. Het leek voor mij alsof externe hulp voor mij niet weggelegd was. Ik had mijn leven tig keer verteld maar verder reikten deze gesprekken niet. Tot ik in 2020 dankzij een vriendin bij Martine terecht kwam.

Al van het eerste gesprek voelde ik dat haar aanpak anders was. Ik ging met plezier naar elke afspraak en we pakten samen de issues die naar boven kwamen tijdens de SAM sessies aan. Stap voor stap leerde ik de innerlijke IK beter kennen. Na een tussenpauze heb ik weer enkele afspraken gemaakt met Martine, want ik voel dat ik er zoveel baat bij heb. Dank je wel, lieve Martine, om mijn leven veel rijker te maken. 

Toen ik mijn traject startte bij jou, begreep ik niet goed wat je bedoelde toen je zei: Ik leer jou hoe jij je eigen coach kan worden. Nu, na deze 4 maanden intense begeleiding begrijp ik er alles van en heb het helemaal beet. Hoe geweldig is dit seg!
Dikke merci voor alles!

Leen

Bij mij gaat het sinds onze laatste sessie nog altijd super goed. Ik focus echt mijn aandacht op zoveel mogelijk ‘uplifting’ activiteiten in mijn dag. Ik ben echt ‘in touch’ met mijn energie en wat op mij af komt. Bij alle ‘verstoringen’ van de energie kan ik goed bij mezelf blijven en nagaan wat ik te leren heb, uit wat zich aandient. Het geeft mij zoveel kracht om te beseffen dat je zelf op elk moment kan kiezen hoe je reageert op wat er gebeurt of hoe anderen zich naar jou toe gedragen.


Het is zo geweldig om in slechts 2 sessies met jou helemaal terug de weg naar mijn diepste zelf te vinden, of straffer nog, nog dichter naar mijn kern te komen dat ik ooit geweest ben.

Hilde

Super content dat ik mijn weg naar jou gevonden heb. Dat ‘moeten’ is eraf bij mij. Ik heb terug zin om dingen voor mezelf te doen in plaats van de overleven. Ik sta elke dag op om met goesting aan mijn dag te beginnen. Ik voel me veel rustiger en heb meer energie.


SAM ( Script-As-Methode)  brengt me rust en ontlading. Ik dacht vroeger altijd dat werkt voor een ander maar niet voor mij. Maar nee, ik voel nu, dit werkt ook voor mij. Ik volg je al jaren op facebook en ben heel blij dat ik dan toch een afspraak heb durven maken.

Katrien

  Martine heeft me geïnspireerd om anders in het leven te staan. Maar niet alleen dat! Ik heb eindelijk ontdekt wat ik eigenlijk écht wil in het leven. Ik kreeg een duidelijker zicht op mijn échte dromen, het gaf me een echte boost. Het is een echte aanrader!

Martine is een vrouw die zelf heel wat heeft meegemaakt in haar leven, deze levenservaringen gebruikt ze nu om anderen te helpen. Het contact is bovendien laagdrempelig, ik kon me echt openstellen in een vertrouwelijke omgeving.
Bedankt Martine

N.

“Ik heb je leren kennen op de opendeurdag van LUT. Een heel spontane warme vrouw, er was direct een klik.  Ik voelde me toen heel ongelukkig…ongelukkig in mijn gezin maar vooral met mezelf. Zat met veel onverwerkte trauma’s, kon geen vrede nemen met wie ik was geworden, hoe mijn lichaam was gevormd door alles wat ik had meegemaakt.

Tijdens de sessies kwam alles stukje bij stukje los en werd mijn rugzak minder zwaar. Met momenten heel confronterend maar die spiegel had ik echt nodig.  Door dagelijks mijn oefeningen te maken,  mezelf op de eerste plaats te zetten, ben ik terug gelukkig geworden. Ik kan nog wel eens een down dag hebben, maar de meeste zijn nu up. Ik geniet terug van de kleine dingen,  van mijn gezin en vooral van mijzelf. Ja ik ben mooi ook al heb ik rondingen.”

 


Boek hier je gratis inspiratiesessie