Mijn unieke aanpak

Op aanvraag

Inspirerende lezingen

Sporadisch organiseer ikzelf infosessies over mijn visie op herstel en hoe jij zelf kan kiezen voor een gelukkig en gezond leven. Ik neem je mee in mijn verhaal en wat ik zelf heb toegepast om voor mezelf een ander leven te creëren. Een leven dat past bij wie ik echt ben.
Ik vertel je alles over mijn unieke aanpak.

Heb jij interesse om meer te weten over burn out en hoe hier preventief mee aan de slag te gaan. En wat nodig is voor een definitief herstel? Ook hier kan je bij mij terecht voor een inspirerende lezing in jouw bedrijf of voor jouw team.

Inspirerende stiltewandelingen

Op sporadische basis organiseer ik stiltewandelingen in groep.
Ik neem je mee uit je hoofd in je lichaam.
Een stiltewandeling zorgt voor meer rust in je hoofd, je maakt contact met je lichaam, zodat deze beide, je hoofd en lichaam op een gezonde manier terug in harmonie komen.
Een wandeling in stilte brengt jou ook meer inzichten in bepaalde levensthema’s die spelen.

Ook individueel kan je een stiltewandeling boeken en tijdens een traject komt het ook aan bod.

Locatie: Fort 4 te Mortsel.

Workshops

SCRIPT-AS-METHODE:
Deze holistische methode is de rode draad tijdens mijn coaching. Tijdens deze workshop vertel ik je alles over deze unieke en krachtige methodiek en aan de hand van enkele oefeningen kan jij zelf ervaren wat dit met jou doet.

Meer over deze methode

De Script-As-Methode (SAM) is een holistische benadering en praktische training van de geest, waarbij mensen zelfinzicht en zelfbewustzijn verwerven om hun emotionele ballast, negatieve ervaringen, frustraties en vastgeroeste denkbeelden te kunnen opruimen, met als doel gelukkiger te worden en liefde te ‘zijn’.

De naam komt van:

  • ‘Script’ staat voor: je eigen levensverhaal.
  • ‘As’ staat voor: verbranden, tot verassing brengen.
  • ‘Methode’ staat voor: een weldoordachte manier van handelen om een bepaald doel te bereiken.

Het unieke aan SAM is dat jij je hersenen en je handen laat samenwerken, al kleurend en schrijvend op een kinderlijke, speelse manier. SAM werkt in op het geheel en op de totaliteit van elk individu. De resultaten van deze methode zijn verbluffend. Duizenden mensen hebben ervaren hoe SAM hun trauma’s, emoties, frustraties en belemmerende gedachten en overtuigingen uitwist. Met blijvend resultaat.

Zelfs op ziektebeelden zoals depressies, burn-out, hoogsensitiviteit, ADHD, autisme, kanker, … werkt deze methode verbazingwekkend. Je ontdekt je eigen meesterschap. Met kracht, wijsheid, kennis en liefde word jij je bewust dat jij de creator bent van je eigen leven. Je gevoel gaat stromen, je bent liefde, je ontdekt het, je beleeft het. SAM ontwikkelt jouw interne communicatie en laat je hart en hersenen samenwerken. Samenhorigheid, spontaniteit, oprechtheid en vooral evenwaardigheid worden de basis van je relatie, je werk, je leven.

Alles kom je tegen in de 7 stappen van de SAM. Hoe werken de kleuren en het schrijven? Kleuren geeft emotionele bevrijding, het is belangrijk en noodzakelijk om ons denken te stoppen en ons gevoel bestaansrecht te geven, herstel te brengen. Via klank, heling, sounds (aangename geluiden), ademen en zoemen wordt veel in beweging gezet. Gedachten en handelingen zijn belangrijk om je leven te kunnen veranderen.

Onze belangrijkste ervaring is:
“Door de bevrijding van het emotionele lichaam komen mensen spontaan tot fysieke en geestelijke genezing. Blokkades worden weggewerkt, je energie kan weer vrij stromen, wat je lichaam en geest gezond en gelukkig maakt.
TEKST: www.samcirkel.be 

Innerlijke kind bevrijden

Weet jij nog wie je was, voordat anderen vertelden wie je moest zijn? Denk je soms nog terug aan dat kleine meisje/jongen, die je vroeger was? Aan haar/zijn dromen, haar/zijn verlangens? Hoe fijn zou het zijn om terug contact te maken met haar/hem? Welke onvervulde verlangens heb jij nog? Als kind heb je loyaliteit naar je ouders. En dat is zo groot dat je jezelf als kind gaat opofferen. Herkenbaar? Onze ouders geven ons voorwaardelijke liefde. Natuurlijk goed bedoeld. We worden opgevoed met normen en waarden, die misschien niet bij jou passen. Daardoor leef je misschien een leven waarin je niet voluit jezelf durft of kunt zijn. Kom je kleine meid/jongen eens terug de nodig aandacht geven. Kom eens ervaren welke kracht er allemaal in jou zit.

Je innerlijke kind bevrijden zorgt voor een hele diepe heling. Je komt daadwerkelijk in actie en je gaat  dingen ondernemen die je nu nog niet voor mogelijk acht. 

Contacteer me

Mijn naam is Martine en ik ben  heel benieuwd naar jouw verhaal.
Bij een eerste contact neem ik uitgebreid de tijd om naar jou te luisteren, naar waar jij op zoek bent en wat ik voor jou kan betekenen.

Je krijgt ook de mogelijkheid om aan de hand van extra oefeningen in te voelen of mijn begeleiding iets voor jou kan betekenen.