E-shop

In april 2019 kwam Just Inspire tot leven en toen kwam ik ook in contact met de verzorgingsproducten  van LR Health & Beauty.
Ik werd meteen fan van de Aloë Vera lijn voor binnen – en buitenkant.
De Aloë Vera drinking gels hebben bijgedragen tot het gezond worden van mijn darmen, mijn immuniteit en ze zijn nog lekker ook. Een heel uitgebreid gamma dat ik dagelijks gebruik voor mijn persoonlijke verzorging.
Ondertussen zitten er ook essentiële oliën in het aanbod, die ook weer een meerwaarde bieden voor je goed voelen en je gezondheid.
Gezondheid in zijn totaliteit beleven is heel nodig voor preventie en herstel.

Neem gerust een kijkje op mijn persoonlijke website van LR en via de e-shop kan je jezelf trakteren met  deze heerlijke producten.

LR biedt ook de mogelijkheid tot het uitbouwen van een passief inkomen.

Wil je graag meer info over de producten, welke meerwaarde ze kunnen bieden voor jouw dagdagelijkse verzorging en jouw gezondheid, de voordelen van het partnerschap, contacteer me gerust vrijblijvend.

More quality for your life.

Contacteer me

Mijn naam is Martine en ik ben  heel benieuwd naar jouw verhaal.
Bij een eerste contact neem ik uitgebreid de tijd om naar jou te luisteren, naar waar jij op zoek bent en wat ik voor jou kan betekenen.

Je krijgt ook de mogelijkheid om aan de hand van extra oefeningen in te voelen of mijn begeleiding iets voor jou kan betekenen.