Holistische aanpak

High Impact Transformation 

Hoe maak ik voor jou het verschil?

Of nog beter, hoe maak jij voor jezelf het verschil? 
Ik bied jou een holistische coaching methode en levenswijze aan.
We hebben niet enkel een fysiek lichaam, ook een mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. Ons lichaam heeft een zelfgenezend vermogen.  Door deze vier aandacht te geven aan de hand van eenvoudige maar krachtige tools breng jij jouw herstel in beweging en zullen transformaties duurzaam zijn. 
De Script-As-Methode is een gerichte training die jij je eigen maakt en ten allen tijde toepasbaar is.  Je leert op een eenvoudige maar doeltreffende manier emotionele en mentale blokkades te doorvoelen, vrij te laten en te transfomeren met als doel gelukkiger te worden en liefde te zijn.
Daarnaast bied ik een holistische structuur en levenswijze die voor duurzame en blijvende transformaties zorgt in alle levensgebieden. 

Fysiek
Een gezonde zelfzorg opbouwen in je dagdagelijks leven in harmonie met je werk en privéleven, waardoor je terug  innerlijke rust ervaart en je energie kan stromen.

Mentaal
Bewust worden van je gedachten en anders leren denken.
Quote: “Je kunt de problemen in je leven niet oplossen met dezelfde soort gedachten als die waarmee je de problemen hebt geroepen, Albert Einstein”

Emotioneel
Emoties durven voelen en beleven in een veilige omgeving.
Verdriet, kwaadheid, frustraties, … vrijlaten uit je lichaam. Fysieke kwalen herstellen en energie kan terug volop stromen.

Energetisch
De zin van jouw leven. Waarvoor kom jij elke dag met veel goesting uit je bed?
Durven kiezen voor  het leven dat past bij wie  jij echt bent.
Afstemmen op het leven waar jij van droomt.
Leven vanuit je hart en leren vertrouwen op je gevoel.

Dit is niet voor iedereen. 

Dit is voor jou als…. 

 • Jij definitief komaf wilt maken met datgene wat niet meer bij jou past. 
 • Jij goesting hebt om je volle verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven, jouw gezondheid, jouw liefdesgeluk
 • Jij kiest om te leven vanuit liefde ipv angst. 
 • Jij NU kiest om er volledig voor te gaan, geen excuses meer
 • Jij voor jezelf een blijvend verschil wilt maken. JIJ kiest voor een gelukkig, gezond, dynamisch, energiek en liefdevol leven

Gun jezelf dit mooiste cadeau.
Al vanaf de eerste sessie kom je in beweging.

 

Bezield leven vanuit je hart.

. Individueel coachtraject

Ben jij bereid om je leven, jouw geluk en gezondheid zelf in handen te nemen?
Heb jij goesting om vol zelfvertrouwen elke dag te genieten van een leven waar jij voor kiest? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wat mag je verwachten?

Jij zet de stap  naar een heel bewust, gelukkig en gezond leven. Een leven waar jij voor kiest en dat past bij wie jij echt bent. Niet voor even, maar levenslang.

 • Je past een gezonde fysieke zelfzorg toe in combinatie met je dagdagelijks leven. 
 • Je voelt het verschil  tussen  emoties( angst) en je gevoel( liefde) 
 • Je bent en voelt je bevrijd van verdriet, terugkerende emoties en situaties, patronen die jou verhinderden om  het beste uit jezelf te halen.  Door deze emotionele detox is je lichaam gezonder en de energie stroomt voluit.
 • Je hebt  inzicht in wie je bent en je voelt wat jij nodig hebt voor een leven dat past bij wie jij echt bent.
 • Je ervaart innerlijke rust en er is terug verbinding tussen je hoofd en hart, waardoor je in vertrouwen keuzes maakt.
 • Je communiceert liefdevol waardoor je de relatie met jezelf en anderen moeiteloos beleefd,  zowel privé als professioneel.

   

 • Je leeft een deugdoende life/work/me-time balans.De flow die je ervaart neem je mee in je onderneming.

   

  Je leeft bezield vanuit je hart.  

Je innerlijke kind bestaansrecht geven. Lees hieronder meer: 

Je innerlijke kind bevrijden

Weet jij nog wie je was, voordat anderen vertelden wie je moest zijn? Denk je soms nog terug aan dat kleine meisje/jongen, die je vroeger was? Aan haar/zijn dromen, haar/zijn verlangens? Hoe fijn zou het zijn om terug contact te maken met haar/hem? Welke onvervulde verlangens heb jij nog? Als kind heb je loyaliteit naar je ouders. En dat is zo groot dat je jezelf als kind gaat opofferen. Herkenbaar? Onze ouders geven ons voorwaardelijke liefde. Natuurlijk goed bedoeld. We worden opgevoed met normen en waarden, die misschien niet bij jou passen. Daardoor leef je misschien een leven waarin je niet voluit jezelf durft of kunt zijn. Kom je kleine meid/jongen eens terug de nodig aandacht geven. Kom eens ervaren welke kracht er allemaal in jou zit.

Je innerlijke kind bevrijden zorgt voor een hele diepe heling. Je komt daadwerkelijk in actie en je gaat  dingen ondernemen die je nu nog niet voor mogelijk acht. 

Mijn rode draad tijdens de begeleiding is de Script As Methode. Je leert een
‘doe het zelf’ coach methode die je ten alle tijde kunt toepassen. Ontdek waarom deze zo uniek en krachtig is. Lees hieronder meer: 

Script-As-Methode

De Script-As-Methode (SAM) is een holistische benadering en praktische training van de geest, waarbij mensen zelfinzicht en zelfbewustzijn verwerven om hun emotionele ballast, negatieve ervaringen, frustraties en vastgeroeste denkbeelden te kunnen opruimen, met als doel gelukkiger te worden en liefde te ‘zijn’.

De naam komt van:

 • ‘Script’ staat voor: je eigen levensverhaal.
 • ‘As’ staat voor: verbranden, tot verassing brengen.
 • ‘Methode’ staat voor: een weldoordachte manier van handelen om een bepaald doel te bereiken.

Het unieke aan SAM is dat jij je hersenen en je handen laat samenwerken, al kleurend en schrijvend op een kinderlijke, speelse manier. SAM werkt in op het geheel en op de totaliteit van elk individu. De resultaten van deze methode zijn verbluffend. Duizenden mensen hebben ervaren hoe SAM hun trauma’s, emoties, frustraties en belemmerende gedachten en overtuigingen uitwist. Met blijvend resultaat.

Zelfs op ziektebeelden zoals depressies, burn-out, hoogsensitiviteit, ADHD, autisme, kanker, … werkt deze methode verbazingwekkend. Je ontdekt je eigen meesterschap. Met kracht, wijsheid, kennis en liefde word jij je bewust dat jij de creator bent van je eigen leven. Je gevoel gaat stromen, je bent liefde, je ontdekt het, je beleeft het. SAM ontwikkelt jouw interne communicatie en laat je hart en hersenen samenwerken. Samenhorigheid, spontaniteit, oprechtheid en vooral evenwaardigheid worden de basis van je relatie, je werk, je leven.

Alles kom je tegen in de 7 stappen van de SAM. Hoe werken de kleuren en het schrijven? Kleuren geeft emotionele bevrijding, het is belangrijk en noodzakelijk om ons denken te stoppen en ons gevoel bestaansrecht te geven, herstel te brengen. Via klank, heling, sounds (aangename geluiden), ademen en zoemen wordt veel in beweging gezet. Gedachten en handelingen zijn belangrijk om je leven te kunnen veranderen.

Onze belangrijkste ervaring is:
“Door de bevrijding van het emotionele lichaam komen mensen spontaan tot fysieke en geestelijke genezing. Blokkades worden weggewerkt, je energie kan weer vrij stromen, wat je lichaam en geest gezond en gelukkig maakt.
TEKST: www.samcirkel.be 

Wat brengt dit jou?

 • Meer levenskwaliteit
 • Betere werkomgeving
 • Positieve energiestroom in jezelf en je onderneming
 • Leven vanuit vrije keuze, bezield leven vanuit je hart.
 • Je lichaam wordt gezonder en energieker
 • Een gezonde relatie met jezelf en anderen
   

Vanuit zelfvertrouwen en liefde voor jezelf, leef jij vanuit je hart en ziel. Je ervaart meer levensvreugde en plezier. Je bent creator van je eigen geluk, je gezondheid en een liefdevol leven.

If you can dream it, you can do it.
Walt Disney Boek hier je gratis inspiratiesessie

Ambitieuze vrouw, jij verlangt naar innerlijke rust, vrijheid en meer bezieling zowel privé als professioneel.

Jij hebt al veel gedaan rond persoonlijke ontwikkeling, maar je komt niet echt tot actie of merkt weinig verschil.
Jij kiest om manifestor te worden op ALLE  levensgebieden, gezondheid, geluk, liefde, geld, werk, … .
Tijdens een gratis inspiratiesessie  luister ik naar jouw verhaal en vertel ik welke mogelijkheden ik voor jou zie.
Zodat ook jij kan kiezen voor een gezond, gelukkig en liefdevol, bezield leven vanuit je hart.
Aan de hand van enkele oefeningen kan jij ervaren of mijn begeleiding datgene is waar jij naar op zoek bent, om voor jezelf het verschil te maken.
Indien het je interesseert vertel ik je wat de High Impact Transformation, Bezield leven vanuit je hart, voor jou kan betekenen.

Praktisch:
Vul de vragenlijst in via onderstaande knop. Dit geeft me de kans om ons gesprek optimaal voor te bereiden.
Deze inspiratiesessie is gratis, gaat door in mijn praktijkruimte in  Mortsel en duurt ongeveer 1 uur.