Mijn unieke aanpak

Coachingtraject voor ondernemers

Voor ondernemers

Je hebt een droom, een missie maar als zelfstandige starten is niet evident voor jou?
Of je bent reeds gestart maar het loopt niet zoals je zou willen?

Voor alle duidelijkheid, ik ben GEEN businesscoach.
Maar wat dan wel?


Jouw bedrijf staat niet los van wie jij bent. Hoe jij je voelt, hoe je in het leven staat, dingen die je hebt meegemaakt, kunnen bepalend zijn voor de energie die wel of niet stroomt.
Ook kan het zijn dat je een nieuwe weg inslaat bv. na een persoonlijke crisis omdat je voelt dat je huidig werk je geen voldoening meer schenkt. De kans is groot dat je een keuze maakt vanuit een niet verwerkt iets en daarom je droom uiteindelijk toch niet goed voelt. Of je geen keuze durft te nemen uit angst voor falen, verlies van zekerheid, angst voor verandering en niet weten hoe het gaat zijn.

Als ik de onzekere Martine was gebleven die ik ooit geworden was door het vele verdriet en de tegenslagen die ik meegemaakt heb, had ik nooit durven starten met mijn coachpraktijk. Hoe groot de goesting ook was. Ook ik liep met vele belemmerende gedachten rond.

Ik durf dat niet, wie gaat er naar mij komen er zijn al zoveel coaches, ik durf daar geen geld voor vragen, ik durf niet als zelfstandige starten, ik kies voor de veiligheid van mijn vast inkomen enz.
Door het aanpakken en transformeren van deze gedachten durf ik nu mezelf helemaal laten zien. Ik deel nu heel open mijn levenservaring en ik voel hier totaal geen schroom over, integendeel. Ik mag elke keer weer horen dat het voor vertrouwen zorgt omdat  anderen zich herkennen in mijn verhaal. Ik heb geleerd mezelf energetisch goed af te stemmen en creëer op deze manier een vlotte instroom en leef een gezonde life/work balance. 

Dus ook DIT is DE KRACHT VAN VERDRIET!
Het aanpakken van jouw  belemmerende overtuigingen  en deze transformeren zodat ook jij vanuit zelfvertrouwen en flow jouw droom kan neerzetten, naar buiten brengen en beleven.

Wat kan ik dan betekenen voor jou?

We gaan samen kijken wat er onbewust speelt waarom:
Jij niet helemaal in je kracht staat.
JIj jezelf niet durft laten zien.
Jij je onzeker voelt om naar buiten te komen met je missie.
Jij het lastig  hebt met je prijszetting.
Jij je onzeker voelt want er zijn  bv al zoveel coaches.
Je droom eigenlijk meer energie kost dan energie brengt.

Het kan niet de bedoeling zijn om elke dag tegen je zin te gaan werken, elke dag weer dezelfde stress te moeten ondergaan, uitkijken naar het weekend en vakanties.
Ik heb voor mezelf en mijn droom durven kiezen. Ik leef volgens mijn eigen ritme en leef elke dag een vakantiegevoel omdat ik heb durven kiezen voor datgene waar mijn hart blij van wordt en mijn hele lichaam bruist van energie. Ik geloof dat het dit is wat wij mensen te doen hebben. Durven voelen wat je blij maakt. Durven kiezen voor je dromen en deze leven en beleven. Leven vanuit je hart!
Op deze manier creëeren wij een betere, mooiere en gezondere samenleving. Dus ja ik geef mijn vuurtje graag door aan jou.

Heb ik iets geraakt bij jou?
Voel je de goesting al om er samen in te vliegen?
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wat ik voor jou kan betekenen.

Boek hier je gratis inspiratiesessie

Mijn naam is Martine en ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal.
Bij een eerste contact neem ik uitgebreid de tijd om naar jou te luisteren, naar waar jij op zoek bent en wat ik voor jou kan betekenen.

Je krijgt ook de mogelijkheid om aan de hand van extra oefeningen in te voelen of mijn begeleiding iets voor jou kan betekenen.